زمان انتشار خبر:
چهار شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۸

بررسی جدید محققان علوم پزشکی:


سودمندی دارچین در حفاظت از بدن در برابر بیماری های ویروسی

بررسی های جدید محققان آمریکایی نشان می دهد مصرف یک قاشق سوپخوری دارچین در روز می تواند به حفاظت از بدن در برابر بیماری هایی نظیر سرماخوردگی ، آنفلوانزا و دیگر بیماری های مسری ویروسی کمک کند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محققان در این تحقیقات جدید به بررسی عصاره گیاهان و تاثیرات آنها بر عوامل بیماری زا پرداختند و با آزمایش عصاره گیاهانی نظیر دارچین ، پیاز ، سیر ، گل میخک ، نعناع ، کاکائو و زعفران بر ویروس فی ایکس Phi X virus که مشابه با ویروس هایی است که انسان و حیوان را مبتلا می کند ، دریافتند دارچین 99 و 9 دهم درصد اثر این ویروس را خنثی می کند حال آن که دیگر عصاره های گیاهی آزمایش شده چنین تاثیری نداشتند.

دکتر میلتون شیفنبائر Milton Schiffenbauer در نیواورلئان آمریکا که از محققان این طرح است، گزارش داد نتایج این تحقیقات در واقع ثابت کرد که استفاده یک یا دو بار در روز از دارچین در رژیم غذایی می تواند تاثیر قابل توجهی در نابودی ویروس ها یا پیشگیری از ابتلای انسان به بیماری های ویروسی نظیر سرماخوردگی ، آنفلوانزا و حتی تب خال داشته باشد.






نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد