به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محققان در این
تحقیقات جدید به بررسی عصاره گیاهان و تاثیرات آنها بر عوامل بیماری زا
پرداختند و با آزمایش عصاره گیاهانی نظیر دارچین ، پیاز ، سیر ، گل میخک ،
نعناع ، کاکائو و زعفران بر ویروس فی ایکس Phi X virus که مشابه با ویروس
هایی است که انسان و حیوان را مبتلا می کند ، دریافتند دارچین 99 و 9 دهم
درصد اثر این ویروس را خنثی می کند حال آن که دیگر عصاره های گیاهی آزمایش
شده چنین تاثیری نداشتند.
دکتر میلتون شیفنبائر Milton Schiffenbauer در نیواورلئان آمریکا که از
محققان این طرح است، گزارش داد نتایج این تحقیقات در واقع ثابت کرد که
استفاده یک یا دو بار در روز از دارچین در رژیم غذایی می تواند تاثیر قابل
توجهی در نابودی ویروس ها یا پیشگیری از ابتلای انسان به بیماری های ویروسی
نظیر سرماخوردگی ، آنفلوانزا و حتی تب خال داشته باشد.